Om Nordjysk Projektledelse

Hvem er Nordjysk Projektledelse?

Nordjysk Projektledelse ApS (NPL) er et konsulenthus, som tilbyder ydelser inden for projektledelse. Nordjyske Projektledelse blev sat i verden for at løse manglen på professionel rådgivning og sparring i forhold til projektledelse i Nordjylland.

Vores historie er baseret på en vilje om at skabe bedre forhold hos de danske virksomheder ved at skabe forandring på udførelsen af projektledelse.

Nordjysk Projektledelse ApS er en rådgivende projektledelsesvirksomhed, som tilbyder kunder konsulentydelser inden for projektledelse. Som en del af vores Project-Life-Cycle Management Services, fokuserer vi på interessentstyring, projektfokusområder, levering, kvalitetssikring, forandringsledelse og forankring af viden og læring. 

Hos Nordjysk Projektledelse ApS, forpligter vi os til at eliminere smerten ved projektgennemførelse for vores kunder. For at opnå dette, udfører vi alle stadier og aspekter af et projekt, indtil det når sin afslutning eller leveringpunkt. At have højtuddannede og talentfulde projektledere gør det muligt for os at opnå dette. Projektledere med erfaring i følgende: Prince2, SCRUM, SAFE eller Half Double. 

Vores team er eksperter inden for områder: Digitaliseringsprojekter/IT-projekter, forretningsprojekter, forandringsledelsesprojekter, teknisk projektledelse og projekter inden for procesoptimering, produktion, drift og supply chains.

Lars Ubbesen

Mød vores CEO

Lars Ubbesen er projektleder og ledelseskonsulent med mere end 10 års erfaring inden for ledelse, projektledelse og ledelsesrådgivning hos både nationale og internationale virksomheder.

  • Drift og Supply Chain Management. 
  • Global Business Engineering fra Aalborg Universitet.
  • Mini-MBA i ledelse.
  • PRINCE2®-certificeret projektleder.
  • SAFe® 5 SCRUM Master-certificeret projektleder
  • Half Double – certificeret projektleder
  • Lean Manager – certificeret

Vores vision

“Lyt, lær og lever projekter fuldt ud til tiden”

Hos Nordjysk Projektledelse er vores mål altid det samme: Opnå de mål, der er sat for projektet, ved at levere et færdigt turn-key resultat eller levere et velfungerende projekt, som kan overdrages til projektorganisationen. Derfor arbejder vi på at støtte vores partnere med at opnå deres mål gennem at lytte, lære og levere projekter fuldt ud til tiden

Værdier

Ansvarlighed

Vi er autentiske og tager 100% ansvar ifm. projekter.

Kvalitetsbevidste

Vi står inde for alt vi laver. Kvalitet er i højsædet hos os.

Handlekraftige

Vores freelance projektledere når deadlines til aftale tider

Samarbejde

Vi arbejder sammen med og ikke for vores kunder

Nordjysk Projektledelse bygger på et fundament af åbenhed, ordentlighed og gode relationer i vores samarbejde med konsulenter, kunder og samarbejdspartnere. Hos os får I en partner, som værner om at være autentisk og ansvarlig i henhold til et godt samarbejde, samt en handlekraftige ressource, der er kvalitetsbevidst. 

Vores virksomhedsværdier er bygget på det nordjyske mindset, hvor vi sikrer den lovet kvalitet til en overkommelig pris.

Derfor hedder vi "Nordjysk"

Trods vores navn er vi ikke geografisk bundet til Nordjylland. Med nordjysk mener vi, at vi bringer nordjyske værdier og mentalitet med ud til dig – uanset hvor din organisation befinder sig.

For os er det vigtigt, at du får en service, der er karakteriseret af kvalitet og orden, og som bringer en varig forandring.

Fokus på medarbejdere

Vi går op i at opkvalificere vores medarbejdere, og sikre et motiverende arbejdsmiljø. At være freelance projektleder hos vores samarbejdspartnere skal både være til gavn for kunden, og i lige så høj grad vores freelance projektleder. Af den grund har vi meget fokus på at styrke vores interne evner.

Dette gøres med et fokus på både personlig og faglig udvikling. Dette er noget vi hos Nordjysk Projektledelse kontinuerligt har fokus på.

Når vi styker os internt, så styrker vi vores kunders evner.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Din succes er vores succes

Hos Nordjysk Projektledelse er vores succes afgjort af vores medarbejderes succes. Jo mere trygge og klædt på de er til opgaver, jo bedre resultater opnår vi også. Derfor vil du hos Nordjysk Projektledelse opleve trygge omgivelser og med en ledelse med fokus på dig og din udvikling.

Derfor vil du hos Nordjysk Projektledelse også opleve en meget flad ledelsesstruktur. Har står ingen over andre, men der træffes i stedet beslutninger baseret på gode argumenter. Det er sådan vi sikre den hurtige fremdrift internt og hos vores kunder.

Uanset hvor i Nordjysk Projektledelse du vil blive ansat, så vil du møde de bedste, mest kompetente og rare mennesker. Lige fra forretningsudviklere, projektledere og programleder. Hos NPL er vores passion, nordjyske værdier og faglige stolthed i højsædet. Så vi sammen opnår vores fælles mål.

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?