Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Bliv Freelancer hos
Nordjysk Projektledelse

ikon pile

Som freelancer

Nordjysk Projektledelse er et anerkendt konsulenthus, som tilbyder freelance projektledere muligheden for at arbejde på spændende projekter og få erfaring i samarbejde med nogle af de bedste projektledere i området. Som freelancer ved Nordjysk Projektledelse kan du drage fordel af fleksibilitet, muligheden for at arbejde med forskellige kunder og brancher, samt fællesskabet og den professionelle støtte, som Nordjysk Projektledelse kan give.

Fleksibiliteten giver mulighed for at vælge projekter, der passer til dine interesser og kompetencer, og planlægge din tid efter eget ønske. Arbejdet med forskellige kunder og brancher kan hjælpe med at udvikle ens faglige kompetencer.

Fællesskabet og den professionelle støtte fra Nordjysk Projektledelse kan hjælpe med at styrke dine faglige kompetencer og give mulighed for at netværke med andre projektledere i branchen. Nordjysk Projektledelse kan også hjælpe med at skaffe projekter, administrere kontrakter og betaling, hvilket kan være en stor hjælp for dig som freelancer i forhold til at fokusere på projekterne.

Det er en god mulighed for projektledere, som ønsker fleksibilitet, mulighed for at arbejde med forskellige kunder og brancher og få professionel støtte.

Du kan dermed fokusere på at gøre det, du er bedst til – projektledelse.

Ønsker du at være en del af fællesskabet, så kontakt os i Nordjysk Projektledelse, og lad os hjælpe dig fremad.

Send dit CV

Send hurtigt dit CV/portefølje gennem vores nemme ansøgningsportal via knappen herunder:

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.