Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

IT-projektledelse og digitalisering

IT-projektledelse og digitalisering

Effektiviser din digitaliseringsrejse og forretsningsomstilling

Teknisk projektledelse

Teknisk Projektledelse

Opnå optimisering og kvalitets-sikring af tekniske projekter

Forretningsprojekter​

Forretningsprojekter

Styrk din virksomhedslandskab med forandringsledelse 

Derfor ansætter/vælger du Nordjysk Projektledelse

Hos Nordjysk Projektledelse er vores mål altid det samme: Opnå de mål, der er sat for projektet ved at levere færdige turn-key løsninger, som bidrager til et velfungerende projekt, som kan overdrages til kundens projektorganisation. Vi sørger altid for at finde de rette kompetencer og projektledere, som passer til dit projekt – uanset om det er blandt egne projektleder konsulenter, eller vores freelance konsulenter. Dermed er du sikker på, at vi sørger for, at du får netop den projektsupport der passer bedst til jeres projekt med erfaring og branchekendskab. 

Når du samarbejder med Nordjysk Projektledelse, får du en kritisk ressource, som altid gennemtænker projekterne i forhold til budgettet uden at gå ned på kvalitet. Vi stræber efter høj kundetilfredshed gennem levering af et færdigt turn-key projekt, som skaber værdi hos jer og jeres kunder. For at opnå dette arbejder vi hos Nordjysk Projektledelse konstant ud efter vores motto: Lyt, lær og lever projekter fuldt ud til tiden. 

Sig ja til freelance projektleder og du får : 

  • Øget fleksibilitet og opfyldelse af tidsbestemte behov
  • Mulighed for at igangsætte nye tiltag, som der normal ikke er tid til
  • Besparelse på rekruttering og on-boarding af en fast medarbejder
  • En specialist til lige netop den opgave du står med her og nu
  • Mulighed for straksafskrivning med konsulenter på store projekter 

Erfarne projektledere og konsulenter

Med en freelance projektleder eller konsulent fra Nordjysk Projektledelse får du en erfaren ressource, som genererer involverende processer og leder projekterne fra start til slut.

Vi har både national og international erfaring og er derfor i stand til at levere tjenester på dansk eller engelsk.

Høj effektivitet

Som kunde hos Nordjysk Projektledelse får du en professionel service baseret på veletablerede projektmodeller kombineret med omfattende praktisk erfaring.

Denne kombination sikrer, at du som kunden modtager den rigtige service og giver størst mulig sikkerhed for et positivt resultat.

Freelance projekter til en fast pris

Der er ikke to projekter der er ens, og Nordjysk Projektledelse sørger for en skræddersyet løsning til jer.

Afhængigt af projektet og jeres behov, kan prisen enten være en fast timepris eller en aftalt fast pris. Kontakt os for at høre nærmere om vores prisleje i forhold til dit projekt.

projektledelse

Projektledelse

Hvis der mangler ressourcer til at gennemføre et projekt til dets afslutning, eller hvis dit projekt kræver unik ledelsesstøtte, så se her hvad Nordjysk Projektledelse har at tilbyde.

Digitalisering

Har jeres virksomhed brug for at blive mere effektive og/eller opnå mere på kortere tid, kan det være en mulighed for dig at implementere digitale arbejdsgange – kort sagt mere effektivt og ressourcebesparende.

Med vores omfattende erfaring med at udføre og analysere forretningsprocesser kan Nordjysk Projektledelse være den ideelle partner til at støtte din organisation med at identificere tab inden for digitalisering af dine processer og systemer. Derudover har vi en bred erfaring med at udføre forandringsledelse, facilitering og ledelse af digitaliseringsprojekter.

Typiske digitaliseringsprojekter :

  • Værdistrømsanalyser
  • Teknologi implementering
  • System implementering
IT-projektledelse og digitalisering
Forretningsprojekter​

Management Consulting

Half Double certificerings badge
Prince2 certificerings badge
SAFe certificerings badge

Værdier

Nordjysk Projektledelse bygger på et fundament af åbenhed, ordentlighed og gode relationer i vores samarbejde med konsulenter, kunder og samarbejdspartnere. Hos os får I en partner, som værner om at være autentisk og ansvarlig i henhold til et godt samarbejde, samt en handlekraftige ressource, der er kvalitetsbevidst. 

Autentisk & ansvarlighed

Kvalitetsbevidste - vi står inde for det vi laver.

Handlekraftige 

Vi arbejder sammen med og ikke for vores kunder

projektledelse

IT-projektledelse og digitalisering

Hvis du eller din virksomhed har brug for at blive mere effektiv, spare ressourcer og opnå mere på kortere tid, kan det være en mulighed for dig at implementere nye systemer og digitalisere dine processer / arbejdsgange.

 

Skal vi digitalisere jeres virksomhed, eller har du brug for en projektleder, der kan tilbyde faciliteter og guide dig gennem den ændring som digitaliseringsbølgen medfører? 

projektledelse

Teknisk Projektledelse

Til jeres tekniske udviklingsprojekter, har vi projektledere med en teknisk indsigt og branceerfaring indenfor blandt andet vindkraft. 

projektledelse

Forretningsprojekter

Til jeres tekniske udviklingsprojekter, har vi projektledere med en teknisk indsigt og branceerfaring indenfor blandt andet vindkraft.