Certificeret projektleder

Søger du en certificeret projektleder? Hos Nordjysk Projektledelse har vi mange dygtige freelancere og certificerede projektledere. Læs mere nedenfor.

En certificeret projektleder er, som det også lægger i navnet, en projektleder, der er specialiseret inden for et bestemt område. Hos Nordjysk Projektledelse har vi kun certificerede projektledere. Det har vi, da vi går op i, at vores kunder får løst deres projekter til den bedst mulige kvalitet og ikke går på kompromis med noget.

Forretningsprojekt

Søger certificeret projektleder

Hvis du står med et projekt, hvor du mangler en certificeret projektleder med at hjælpe jer i mål, så er det kommet til det rette sted.

Nordjysk Projektledelse er sat i verden for at hjælpe virksomheder med netop dette. Hiv endelig fat i os, hvis du søger en af vores certificerede projektleder til en af jeres virksomheds større opgaver. Vi kan hjælpe både nationale og internationale kunder.

rince2, Scrum, Half Double eller SAFe

Hos Nordjysk Projektledelse er vi specialiseret i flere områder. Områder, hvor vi hjælper vores både nationale og internationale kunder med. Vores certificerede projektledere er bl.a. certificeret i:

Hvad er en certificeret projektleder?

En certificere projektleder er en projektleder, der har tage en uddannelse inden for et bestemt fagområde. Det kan være i agile projektledelsesmetoder eller lign. Alt sammen noget der gør, at man har en viden, der gør sig egnet til at varetage større projekter for kunder.

Det er netop derfor vi har dygtige, certificerede projektledere hos NPL.

Hvis du selv er certificeret projektleder og ønsker at være en del af vores rejse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Er du blevet nysgerrig?

Læs mere om, hvilke typer projekter vi hjælper, vores kunder med at få succes med her.

Nordjysk Projektledelse ApS er et konsulenthus, der tilbyder ydelser inden for projektledelse. Vores målsætning, når vi laver projekter er derfor, at vi skaber flow, sikrer leverance og sørger for at projekter nås i mål ude hos vores kunder. Det gør vi gennem:

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?