Half Double

Half Double er en hybrid metode, der bevæger sig mellem den agile og traditionelle tilgang. Vi er hos NPL certificeret i Half Double. Læs mere om half double metoden her.

Half Double projektledelse er en ny projektledelsesmetode. Det er en hybrid metode der kombinerer den mere plandrevne og mere tradtionelle tilgang til projekter med nye agile tilgange. Half Double metoden bruger elementer fra begge verdener, og danner en afbalanceret rytme i dit projekt, som skaber de dobbelte resultater på den halve tid.

Half Double-metoden nytænker måden at drive projekter på ved at forkorte projektets levetid, samtidig med at effekten øges. Ved at kombinere klassiske projektledelsesmetoder med nyere agile metoder giver Half Double konkrete værktøjer til at øge succesraten i dine projekter fra dag ét.

Det handler om at udvikle en delkomponent på halv tid, og ud fra dette skabe en positiv og selvforstærkende cyklus. på denne måde afprøver og tester man metoden løbende, så man skaber værdi tidligt. Denne kan alle i princippet gøre, men kun få vælger at gøre det. Dette skyldes den traditionelle projekttilgang, uvidenhed og/eller mangel på ressourcer.

Forretningsprojekt

Levede op til 90% af projekters succeskriterier

I pilotprojekterne levede 90% af projekterne med Half Double op til succeskriterierne. De var med til at skabe større gevinst og på kortere tid. 

Half Double lever altså op til forventningerne og kan transformere praksis med baggrund i metodens teori.

Half Double metoden

Hybridmetoden stammer tilbage fra 2014, hvor idéen bag at få en højere succesrate på projekter på kortere tid, trængte sig på.

Half Double er en ny projektledelsesmetode, udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group.

Forskningen af baseret på anerkendte virksomheder og organisationer samt over 2.000 praktikere. Metoden fra Half Double er effektiv, da den kombinerer den bedste erfaring fra agil udvikling og klassisk projektledelse. Og så tager metoden udgangspunkt i udviklingsmetoder som lean, projektledelse, agile m.m..

Half Double

Hvad er Half Double?

Half Double er en hybrid metode mellem det agile og traditionelle tilgang til projektledelse. Med Half Double metoden skaber du fokus på ledelsesstyring, effekt og fremdrift gennem lokal tilpasning. Dermed er den fleksibel med dens værktøjskasse, og giver en perfekt bro til dem, som foretrækker henholdsvis elementer fra det agile og vandfaldsmodellen.

Formålet med Half Double metoden er at finde en model, som kan forkorte projektets levetid på samme tid som effekten øges.

Half Double

9 metoder

Metoden tager udgangspunkt i 9 metoder, der skal reducere tiden og øge effekten på projektledelsen.

 

Certifications

When you select NPL as your partner in project management, we cover your back. Our team consists of experienced project managers, and all are certified in either Prince2, Scrum, Half Double or SAFe. Contact us to hear more about which plan would fit your project.

Er du blevet nysgerrig?

Læs mere om, hvilke typer projekter vi hjælper, vores kunder med at få succes med her.

Nordjysk Projektledelse ApS er et konsulenthus, der tilbyder ydelser inden for projektledelse. Vores målsætning, når vi laver projekter er derfor, at vi skaber flow, sikrer leverance og sørger for at projekter nås i mål ude hos vores kunder. Det gør vi gennem:

We cover you

Our goal when we make projects is that we create flow, ensure delivery and ensure that the projects are achieved in goals with our customers.

Should we also help you reach the goal of a project?