Forretningsprojekter

Flere kræfter til forandringsledelse

Mangler du de rette kræfter til jeres omstillingsmotor, så kontakt Nordjysk Projektledelse. Vi har professionelle projektledere, konsulenter og sparringspartner til alle organisatoriske niveauer, der sikkert kan styre og lede jeres omstillingsprojekter i mål. Vores projektledere har stor erfaring med at analysere, vejlede og implementere omstillings- og effektiviseringsprojekter.

Vi leder og støtter din optimeringer på tværs af, og ud i, alle hjørner af organisationen. Hvad enten I er på udkig efter erfarne seniorprojektledere med erfaring i strategisk forandringsledelse, driftsstrategi og optimering, eller unge energiske og specialiserede junior projektledere, er Nordjysk projektledelse altid klar til at finde den eller de helt rette personer til din branche og organisation.

Forretningsprojekt

Erfaring med mange forskellige opgaver

  • Projektledelse af komplekse forretningsomstillings- eller forandringsprojekter, der omfatter hele virksomhedens eller koncernens organisatoriske landskab
  • Projektledelse implementering af Cutting- og/eller Bleeding- edge teknologiomstillingsprojekter
  • Forretningsanalyse og behovsafdækning i forbindelse med supply chain optimering
  • Produktions og logistik optimeringer
  • Supply Chain og WMS proces optimering og implementering
  • Procesoptimering af forretningsgange og implementering af LEAN og 6 sigma processer
  • Interim ledelse & ydeevneoptimering

Redskaber til at lede dit forretningsprojekt

Nordjysk projektledelse er certificeret inden for mange forskellige projektmodeller, og gennem intern sparring og uddannelse søger vi for at sikre, at vores tekniske projektledere kender de mest anvendte og bedst egnet projektmodeller og værktøjer. Dette gør, at vores projektleder nemt og hurtigt kan tilpasse sig jeres forskellige system- og infrastruktur, branche modeller og værktøjer. Ønsker I at udvikle eller følge et skræddersyet projektforløb, er vi altid behjælpelig med udvikling og implementering af projektmodeller til forandringsledelse, teknologi og generelle udviklingsprojektemodeller og roadmapning af porteføljestyring. 

I Nordjysk projektledelse arbejder vi aktivet med forretningsomstilling og forandringsledelse. Hvad enten der er tale om et teknologiskifte i forbindelse med grønomstilling, en supply chain / værdikæde optimering på tværs af organisationen. Har i behov for eller ønsker i at styrke jeres bestyrelses- eller forretnings- strategiske arbejde kan i sammen med os finde den eller de helt rette styrker, i har behov for. Uanset om der er tale om interim ledelse, projektleders- eller sparringspartnere der kan sikre at vi sammen når jeres mål.   

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?