Freelance projektleder

Står du overfor et projekt og skal du bruge en projektleder? Så er du kommet til det rette sted. Læs mere om vores freelance projektledere her.

En freelance projektleder er som navnet antyder, en projektleder som man hyrer ind som freelancer. Hos Nordjysk Projektledelse har vi byde freelance projektledere, men også projektledere til fastansættelse. Det her hver sin fordel. Læs mere om vores freelance projektledere her.

Søger freelance projektleder

Står du med et projekt inden for et af områderne: Grøn omstilling, produktion, maritim, space- og forsvar eller life science, så har vi den helt rette netop dit projekt.

Vores projektledere har de rette certificeringer og er en professionel, men samtidig pålidelig arbejdskraft til at lede dit projekt i mål.

Hyr en freelance projektleder

Hord Nordjysk Projektledelse har vi gjort det nemt at finde den rette freelance projektleder. Vi hjælper inden for primært tre områder. Teknisk projekter, IT- og digitaliseringsprojekter samt forretningsprojekter.

Overvejer du også at hyre en freelancer til at løfte dit projekt til nye højder? Så tøv ikke med at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en kop kaffe.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Er du blevet nysgerrig?

Læs mere om, hvilke typer projekter vi hjælper, vores kunder med at få succes med her.

Nordjysk Projektledelse ApS er et konsulenthus, der tilbyder ydelser inden for projektledelse. Vores målsætning, når vi laver projekter er derfor, at vi skaber flow, sikrer leverance og sørger for at projekter nås i mål ude hos vores kunder. Det gør vi gennem:

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?