Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse fylder 1 år

Denne måned fejrer vi hos, at det er 1 år siden, at Nordjysk Projektledelse så dagens lys for første gang og åbnede dørene for de første kunder. 

Det har været et hektisk og begivenhedsrigt år, hvor vi har hjulpet med udvikling af projektmodeller og projektledelse af digitalisering. Som det ligger i vores navn, så værner vi om de nordjyske værdier og mentalitet, når vi er ude hos vores kunder. Vi går op i, at de oplever en kvalitetsrig service til en overkommelig pris, uden at der bliver sløjfet med processerne, og det er blandt andet dette, vi får som feedback fra vores services.

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Udover at hjælpe vores kunder med assistance til projektledelse og projektstyring, så har Nordjysk Projektledelse oplevet store ændringer og forvandlinger internt med udvidelse af vores team og nye certificeringer under projektledelse i SAFe® 5, Scrum Master og Half Double

Vores rejse som konsulenthus er kun startet, og vi håber, at I vil være en del af den næste fase og fortsat følge vores udvikling og den forandring, vi skaber sammen med jer.