Nordjysk Projektledelse fylder 1 år

Denne måned fejrer vi, at det er 1 år siden, at Nordjysk Projektledelse så dagens lys for første gang og åbnede dørene for de første kunder. 

Det har været et hektisk og begivenhedsrigt år, hvor vi har hjulpet med udvikling af projektmodeller og projektledelse af digitalisering. Som det ligger i vores navn, så værner vi om de nordjyske værdier og mentalitet, når vi er ude hos vores kunder. Vi går op i, at de oplever en kvalitetsrig service til en overkommelig pris, uden at der bliver sløjfet med processerne, og det er blandt andet dette, vi får som feedback fra vores services.

Udover at hjælpe vores kunder med assistance til projektledelse og projektstyring, så har NPL oplevet store ændringer og forvandlinger internt med udvidelse af vores team og nye certificeringer under projektledelse i SAFe® 5 Scrum Master og Half Double. 

Vores rejse som konsulenthus er kun startet, og vi håber, at I vil være en del af den næste fase og fortsat følge vores udvikling og den forandring, vi skaber sammen med jer. 

// Nordjysk Projektledelse