Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

AdobeStock 322909427 1 scaled

Karriere hos NPL

Vi sikrer flow, værdi, og leverance

Som noget unikt i vores konsulenthus, så arbejder vi med et nordjysk mindset. Vores arbejdsindsats er ihærdig, og der bliver ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Vi sætter ære på at levere et resultat til vores kunder, som både de og vi kan være tilfredse med.


Hos Nordjysk Projektledelse støtter vi hinanden med at skabe et engageret arbejdsmiljø, som opfordrer til personlig udvikling og aktiv deltagelse. Udvikling er ikke noget som opstår af sig selv, og derfor udnytter vi også vores motto “lyt, lær, og lever”, når vi arbejder med hinanden. Kompetencer er ikke noget, som kun bruges enten in-house eller out-house. Ved at lytte og lære af hinanden uanset køn, alder og erfaring, udvikler vi sammen hinandens kompetencer, som vi kan tage i brug ude i feltet. 

Som et medlem af Aalborg Alliancen, har vi også fokus på at danne en arbejdsplads, som bidrager til den lokale jobvækst i Nordjylland. Dermed støtter vi aktivt erhvervsudviklingen både ude ved vores kunder og indefra.

cropped cropped 400JpgdpiLogo scaled 1 e1609058404948

Bliv en del af vores nordjyske team

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt.


Uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at blive en del af vores nordjyske team? Vi er altid interesseret i at se, hvilke talenter der kunne blive det næste medlem hos NPL. For at komme i betragtning i vores system, bedes du venligst oprette dig i vores kandidatdatabase.

*Vær opmærksom på, at når du indsender dit CV, så gemmer vi din data i seks måneder i henhold til persondataloven og vores privatlivspolitik. Skulle du ønske at tilbagetrække og slette din data efter indsendelse, bedes du venligst kontakte administrationen.