Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

Half Double

Half Double er en hybrid metode, der bevæger sig mellem den agile og traditionelle tilgang. Vi er hos NPL certificeret i Half Double. Læs mere om half double metoden her.

Half Double projektledelse er en ny projektledelsesmetode. Det er en hybrid metode der kombinerer den mere plandrevne og mere tradtionelle tilgang til projekter med nye agile tilgange. Half Double metoden bruger elementer fra begge verdener, og danner en afbalanceret rytme i dit projekt, som skaber de dobbelte resultater på den halve tid.

Half Double-metoden nytænker måden at drive projekter på ved at forkorte projektets levetid, samtidig med at effekten øges. Ved at kombinere klassiske projektledelsesmetoder med nyere agile metoder giver Half Double konkrete værktøjer til at øge succesraten i dine projekter fra dag ét.

Det handler om at udvikle en delkomponent på halv tid, og ud fra dette skabe en positiv og selvforstærkende cyklus. på denne måde afprøver og tester man metoden løbende, så man skaber værdi tidligt. Denne kan alle i princippet gøre, men kun få vælger at gøre det. Dette skyldes den traditionelle projekttilgang, uvidenhed og/eller mangel på ressourcer.

Forretningsprojekter​

Levede op til 90% af projekters succeskriterier

I pilotprojekterne levede 90% af projekterne med Half Double op til succeskriterierne. De var med til at skabe større gevinst og på kortere tid. 

Half Double lever altså op til forventningerne og kan transformere praksis med baggrund i metodens teori.

Half Double metoden

Hybridmetoden stammer tilbage fra 2014, hvor idéen bag at få en højere succesrate på projekter på kortere tid, trængte sig på.

Half Double er en ny projektledelsesmetode, udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group.

Forskningen af baseret på anerkendte virksomheder og organisationer samt over 2.000 praktikere. Metoden er effektiv, da den kombinerer den bedste erfaring fra agil udvikling og klassisk projektledelse. Og så tager metoden udgangspunkt i udviklingsmetoder som lean, projektledelse, agile m.m..

Half double

Hvad er Half Double?

Half Double er en hybrid metode mellem det agile og traditionelle tilgang til projektledelse. Med metoden skaber du fokus på ledelsesstyring, effekt og fremdrift gennem lokal tilpasning. Dermed er den fleksibel med dens værktøjskasse, og giver en perfekt bro til dem, som foretrækker henholdsvis elementer fra det agile og vandfaldsmodellen.

Formålet med metoden er at finde en model, som kan forkorte projektets levetid på samme tid som effekten øges.

Half double 1

9 metoder

Metoden tager udgangspunkt i 9 metoder, der skal reducere tiden og øge effekten på projektledelsen.

 

Certificeringer

Half Double certificering 11
SAFe SSM 1
Prince2 Practitioner 1
Programme 4LC level B Denmark 1

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Er du blevet nysgerrig?

Læs mere om, hvilke typer projekter vi hjælper, vores kunder med at få succes med her.

Nordjysk Projektledelse ApS er et konsulenthus, der tilbyder ydelser inden for projektledelse. Vores målsætning, når vi laver projekter er derfor, at vi skaber flow, sikrer leverance og sørger for at projekter nås i mål ude hos vores kunder. Det gør vi gennem:

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?