Services

Projektledelse


Hvis din virksomhed mangler ressourcer, eller hvis et projekt er i nød og kræver særlig ledelsesindsats, kan det være en løsning at købe professionel projektledelsesassistance. Nordjysk Projektledelse (NPL) tilbyder freelance projektledelse i en kort eller længerevarende periode.

Digitalisering


Hvis du eller din virksomhed har brug for at blive mere effektiv, spare ressourcer og opnå mere på kortere tid, kan det være en mulighed for dig at implementere nye systemer og digitalisere dine processer / arbejdsgange.

Ledelsesrådgivning


Hos Nordjysk Projektledelse (NPL) har vi bred erfaring med at hjælpe vores kunders lederteam med at forbedre forretningspræstationen med vores management consulting services.

Projektledelse

Hvis din virksomhed mangler ressourcer, eller hvis et projekt er i nød og kræver særlig opmærksomhed fra ledelsen, kan det være en løsning at købe professionel projektledelsesassistance.

Nordjysk Projektledelse (NPL) kan lejes ind som projektledelseskapacitet, hjælpe med ekstraordinære projektudfordringer eller hjælpe med underopgaver inden for et projekt og opbygge / vedligeholde et tæt forhold til alle projektets interessenter. Ligeledes er vi glade for at løse projektet sammen med dine kollegaer, specialister, kunder eller partnere.

Når Nordjysk Projektledelse (NPL) bringes ind i et projekt, kan vi fungere som projektleder, en mægler, en sparringpartner, der tænker helhedsorienteret, men som også har kompetencer til at dykke ned i detaljerne, når det kræves, og vi har erfaring i at arbejde med forskellige værktøjer og systemer.

Hos Nordjysk Projektledelse (NPL) fokuserer vi på kvalitet, omkostningsstyring, deadlines, det uventede og justerer i forhold til den aktuelle situation gennem hele projektets levetid. Et samarbejde med os kan være både lokalt og fjerntliggende. Nordjysk Projektledelse (NPL) tilbyder både agil & traditionel projektledelse.

Digitalisering

Hvis du eller din virksomhed har brug for at blive mere effektive, spare ressourcer og opnå mere på kortere tid, kan det være en mulighed for dig at implementere nye systemer, digitalisere dine processer og arbejdsgange. 

For at fuldføre denne proces er Nordjysk Projektledelse (NPL) den rigtige sparringspartner. Da vi har stor erfaring med at udføre og analysere forretningsprocesser, kan vi identificere digitaliseringsmuligheder af dine processer og systemer, ligesom vi har en bred erfaring med implementering af forandringsledelse og faciliteter og føre digitaliseringsprojekter. 

Skal vi digitalisere din / jeres virksomhed, eller har du brug for en projektleder, der kan tilbyde faciliteter og guide dig gennem den ændring som digitaliseringsbølgen medfører?

Ledelsesrådgivning

Ledelses- og ydeevneoptimering kan være en stor opgave i de fleste virksomheder.

I Nordjysk Projektledelse (NPL) har vi bred erfaring i at assistere vores kunders ledelsesteams med at forbedre forretningsresultaterne.

Skal vi oprette forbindelse eller har du brug for et tilbud på freelance projektledelse, så kontakt os venligst.