IT-projektledelse og digitalisering

Din IT & Digitaliserings projektleder

Ved at tage Nordjysk Projektledelse med på jeres digitaliseringsrejse, får I en professionel guide og sparringspartner, der styrer og leder jeres projekter sikkert i mål. Vores projektledere har stor erfaring indenfor analysering, vejledning og implementering af digitaliseringsprojekter og effektivisering deraf.

Vi leder og støtter din digitaliseringsrejse på tværs af, og ud i, alle hjørner af organisationen. Hvad enten I er på udkig efter erfarne seniorprojektledere med erfaring i forretningsprocesser, drift, ledelse og digitalisering, eller unge energiske og specialiserede junior projektledere, er Nordjysk projektledelse altid klar til at finde den eller de helt rette personer til din branche og organisation.

Digital IT projektledelse freelance

Typiske IT-projektopgaver Nordjysk Projektledelse har stor erfaring med

  • Forretningsanalyse og behovsafdækning for valg af ERP- og/eller CRM- systemer
  • Procesoptimering af forretningsgange og implementering af forskellige ERP- system
  • Projektledelse af komplekse digitaliseringsprojekter, der omfatter hele virksomhedens digitale landskab, både infrastruktur og applikations projekter.
  • Optimering af den komplette Supply Chain og WMS
  • Projektledelse af IOT, IIOT og digitaltvilling projekter og master data modeller
  • Projektledelse af Cutting- og/eller Bleeding-edge teknologiudviklingsprojekter    

Redskaber til at lede dit IT-projekt

Nordjysk projektledelse er certificeret indenfor mange forskellige projektmodeller og gennem intern sparring og uddannelse, forsøger vi, at sikre vores digitaliseringsprojektledere kender de mest anvendte og bedst egnet projektmodeller og værktøjer. Dette gør at vores projektleder nemt og hurtigt kan tilpasse sig jeres krav uanset hvilket system og infrastruktur I benytter jer af. Dermed kan vi også være med til at sikre eventuelle krav fra leverandører, og være med til at udvikle branche modeller og værktøjer. Ønsker i at udvikle eller følge et skræddersyet projektforløb, er vi altid behjælpelig med udvikling og implementering af projektmodeller til forandringsledelse, digitalisering og general projektledelse og porteføljestyring. 

I Nordjysk projektledelse arbejder vi med de klassiske vandfaldsmodeller, såsom Prince2. Vi anbefaler dog for det meste, at digitaliseringsprojekter følger de lidt mere moderne hybrid-projektledelsesmodeller, hvor vandfaldsmodeller kombineres med forskellige værktøjer fra Scrum, Kaizen og andre iterative processer. Dertil er Nordjysk projektledelse også certificeret efter den dansk udviklet Half Double model.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne inden for projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?