Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse ApS søger Projektleder og Projektassistent til Tekniske Installationer i Grønland

Nordjysk Projektledelse ApS søger Projektleder og Projektassistent til Tekniske Installationer i Grønland

 

Vi søger en kvalificeret projektleder og en projektassistent til at deltage i færdiggørelsen af tekniske installationer på et vigtigt projekt i Grønland. Dette er en unik mulighed for at arbejde i en smuk og krævende natur, hvor du vil bidrage til at levere enestående tekniske løsninger.

Primære ansvarsområder:

Som Projektleder:

 • Planlægning og styring af projektet fra start til slut.
 • Overvågning af projektets budget og tidsramme.
 • Sikre overholdelse af tekniske standarder og kvalitetskrav.
 • Ledelse af projektteamet og sikring af samarbejde.
 • Rapportering til hovedkontoret og projektets interessenter. 

Som Projektassistent:

 • Assister projektlederen i projektadministration og -styring.
 • Udføre teknisk dokumentation og rapportering.
 • Håndtere logistik og koordinering på stedet.
 • Bidrage til effektiv ressourceallokering.

Om dig

Kvalifikationer:

For begge positioner forventer vi:

 • Relevant uddannelse inden for VVS, ventilation eller beslægtede områder.
 • Erfaring med teknisk projektledelse (for projektlederpositionen).
 • Grundlæggende teknisk forståelse og interesse.
 • Evne til at arbejde selvstændigt og som en del af et team.
 • Fleksibilitet og villighed til at arbejde på Grønland

Ansøgning:

Hvis dette kunne have interesse så send din ansøgning og CV  HR@nordjyskprojektledelse.dk Skriv “Projektleder” eller “Projektassistent” i emnefeltet, afhængigt af den ønskede position. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi tilbyder

Nordjysk Projektledelse er i rivende udvikling og du bliver en del af en virksomhed, som er fleksible og omstillingsparate. Vi er bygget på et fundament af ordentlighed, åbenhed og gode relationer. Hos Nordjysk Projektledelse er der plads til at udvikle sig, vores vigtigste aktiv er nemlig vores medarbejdere og vi har særligt fokus på feedback og sparring på tværs. Vi er kvalitetsbevidste og løfter i folk.

Et ord er et ord og en aftale en aftale

Nordjysk Projektledelse er et projektlederhus, hvor grundstenene er bygget på Nordjysk mentalitet og eksekverende projektledelse. Dette kommer særligt til udtryk ved at troværdighed og ordentlighed er en del af alle vores projektlederes DNA, og i alle opgaver som Nordjysk projektledelse løser. I Nordjysk Projektledelse er et ord et ord og en aftale en aftale.


Projektledelse er vores fokus, sjæl og kerne kompetence

Vi er derfor specialister i at tage ansvar, skabe fremdrift, resultat og udbytte i projekter, internt såvel som eksternt. Nordjysk Projektledelse er med på hele rejsen: Fra vugge til grav. Dvs. lige fra der ansættes nye projektledere, igennem projekt initiering og opstart, samt igennem alle projekters forskellige fase, til projektafslutning og videregivelse af viden og læring til næste projekt.

Hos Nordjysk Projektledelse er vi kvalitetsbevidste og vi går ikke på kompromis med vores værdier som er: Ordentlighed, transparens, fleksibilitet, kvalitetsfokus og fremdrift. Vores værdier afspejles i alt, vi foretager os. Derfor arbejder vi hver dag med at udvikle og forbedre vores leverancer for at give den bedste kundeoplevelse. Hvilket synliggøres gennem ugentlig sparring, udvikling og opkvalificering af vores forskellige projektledere. Hos Nordjysk Projektledelse er alt godt planlagt, kvalitetssikret og transparent for at sikre ordentlighed, fleksibilitet og fremdrift.

Kontaktperson

Birgitte Hay – HR Manager
hr@nordjyskprojektledelse.dk
+45 28 68 42 63