Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse søger IT-projektleder

Vi hos Nordjysk Projektledelse ApS søger en erfaren IT-projektleder, som kan drive nogle tekniske komplekse projekter. Som Projektleder vil du få en nøglerolle i forhold til at styre og koordinere projektleverancer og driftsprocesser i samarbejde med kunder og leverandører. Dine primære ansvarsområder vil omfatte.

Primære ansvarsområder:

• Planlægning og Styring: Ansvar for at analysere, planlægge og følge op på projektleverancer, estimeringer og budgetforbrug.


• Kvalitetssikring: Sikre, at projekter gennemføres med høj kvalitet, herunder test og driftsprøver i overensstemmelse med relevante processer.


• Kommunikation: Formidle tekniske løsninger mundtligt og skriftligt, herunder udarbejdelse af projektaftaler, statusrapporter og risikoanalyser til både kunder og interessenter internt.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at den ideelle kandidat:

  • Har en solid teknisk baggrund inden for infrastruktur og IT-drift.
  • Er proaktiv og selvstyrende med evnen til at håndtere en portefølje af projekter.
  • Har en pragmatisk tilgang til projektleverancer, der skaber værdi og effektivitet.
  • Er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt.
  • Kan holde overblikket over større projektporteføljer og udføre opfølgning og kommunikation rettidigt.

Er en teamplayer, der kan etablere og styrke relationer med interessenter.

Vi tilbyder

Nordjysk Projektledelse er i rivende udvikling og du bliver en del af en virksomhed, som er fleksible og omstillingsparate. Vi er bygget på et fundament af ordentlighed, åbenhed og gode relationer. Hos Nordjysk Projektledelse er der plads til at udvikle sig, vores vigtigste aktiv er nemlig vores medarbejdere og vi har særligt fokus på feedback og sparring på tværs. Vi er kvalitetsbevidste og løfter i folk.

Et ord er et ord og en aftale en aftale

Nordjysk Projektledelse er et projektlederhus, hvor grundstenene er bygget på Nordjysk mentalitet og eksekverende projektledelse. Dette kommer særligt til udtryk ved at troværdighed og ordentlighed er en del af alle vores projektlederes DNA, og i alle opgaver som Nordjysk projektledelse løser. I Nordjysk Projektledelse er et ord et ord og en aftale en aftale.

 

Projektledelse er vores fokus, sjæl og kerne kompetence

Vi er derfor specialister i at tage ansvar, skabe fremdrift, resultat og udbytte i projekter, internt såvel som eksternt. Nordjysk Projektledelse er med på hele rejsen: Fra vugge til grav. Dvs. lige fra der ansættes nye projektledere, igennem projekt initiering og opstart, samt igennem alle projekters forskellige fase, til projektafslutning og videregivelse af viden og læring til næste projekt.

Hos Nordjysk Projektledelse er vi kvalitetsbevidste og vi går ikke på kompromis med vores værdier som er: Ordentlighed, transparens, fleksibilitet, kvalitetsfokus og fremdrift. Vores værdier afspejles i alt, vi foretager os. Derfor arbejder vi hver dag med at udvikle og forbedre vores leverancer for at give den bedste kundeoplevelse. Hvilket synliggøres gennem ugentlig sparring, udvikling og opkvalificering af vores forskellige projektledere. Hos Nordjysk Projektledelse er alt godt planlagt, kvalitetssikret og transparent for at sikre ordentlighed, fleksibilitet og fremdrift.

Send dit CV

Bliv en del af holdet og få en masse nye og spændende udfordringer.

Kontaktperson

Birgitte Hay – HR Manager
hr@nordjyskprojektledelse.dk
+45 28 68 42 63

Send dit CV her