Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse søger Teknisk Projektleder

Nordjysk Projektledelse ApS søger en kompetent Teknisk Projektleder, der formår at lede projekter til succesfuld gennemførelse. I rollen som Teknisk Projektleder vil din primære opgave være at sikre en gnidningsfri projektproces fra start til slut samt fungere som det centrale bindeled mellem alle involverede parter.

Primære ansvarsområder:

· Du vil have ansvaret for gennemførelsen af projektledelse og -planlægning, uanset projektets omfang (uden personaleansvar).

· Dine opgaver vil inkludere at sikre, at valgte løsninger for projekterne er både økonomisk og teknisk velovervejede.

· Tæt samarbejde med driftsafdelingen er afgørende for at sikre optimale procesløsninger til gavn for projektet.

· Overvågning og opretholdelse af tidsplaner og kvalitetsstandarder vil også være en del af din rolle.

I rollen som Teknisk Projektleder er evnen til at forstå komplekse informationer og udtænke innovative løsninger i en dynamisk arbejdssituation af afgørende betydning. Med din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring har du opnået solid teknisk viden og erfaring med at håndtere komplekse projekter. Du er nu klar til at tage udfordrende opgaver i en dynamisk virksomhed. Vi forventer at du har plus 5 års erfaring og det vil være en fordel, hvis du er bosat i Midtjylland eller Nordjylland. Du skal være indstillet på mulig rejseaktivitet.

Om dig

Som person sætter du stor pris på teamwork, men du besidder samtidig naturlige lederevner, der giver dig mulighed for at definere retningen og guide projekterne mod succes. Din evne til at bevare overblikket og forblive rolig, selv under pres, kombineret med en analytisk og struktureret tilgang, gør dig velegnet til denne rolle.

Hvis du har interesse i at blive en værdifuld del af vores team og udforske nye udfordringer som Teknisk Projektleder, opfordrer vi dig til at sende dit CV til HR@nordjyskprojektledelse.dk Vi vurderer løbende ansøgerne, så hvis dette har interesse, så skynd dig at smide dit CV afsted.

Vi tilbyder

Nordjysk Projektledelse er i rivende udvikling og du bliver en del af en virksomhed, som er fleksible og omstillingsparate. Vi er bygget på et fundament af ordentlighed, åbenhed og gode relationer. Hos Nordjysk Projektledelse er der plads til at udvikle sig, vores vigtigste aktiv er nemlig vores medarbejdere og vi har særligt fokus på feedback og sparring på tværs. Vi er kvalitetsbevidste og løfter i folk.

Et ord er et ord og en aftale en aftale

Nordjysk Projektledelse er et projektlederhus, hvor grundstenene er bygget på Nordjysk mentalitet og eksekverende projektledelse. Dette kommer særligt til udtryk ved at troværdighed og ordentlighed er en del af alle vores projektlederes DNA, og i alle opgaver som Nordjysk projektledelse løser. I Nordjysk Projektledelse er et ord et ord og en aftale en aftale.

 

Projektledelse er vores fokus, sjæl og kerne kompetence

Vi er derfor specialister i at tage ansvar, skabe fremdrift, resultat og udbytte i projekter, internt såvel som eksternt. Nordjysk Projektledelse er med på hele rejsen: Fra vugge til grav. Dvs. lige fra der ansættes nye projektledere, igennem projekt initiering og opstart, samt igennem alle projekters forskellige fase, til projektafslutning og videregivelse af viden og læring til næste projekt.

Hos Nordjysk Projektledelse er vi kvalitetsbevidste og vi går ikke på kompromis med vores værdier som er: Ordentlighed, transparens, fleksibilitet, kvalitetsfokus og fremdrift. Vores værdier afspejles i alt, vi foretager os. Derfor arbejder vi hver dag med at udvikle og forbedre vores leverancer for at give den bedste kundeoplevelse. Hvilket synliggøres gennem ugentlig sparring, udvikling og opkvalificering af vores forskellige projektledere. Hos Nordjysk Projektledelse er alt godt planlagt, kvalitetssikret og transparent for at sikre ordentlighed, fleksibilitet og fremdrift.

Send dit CV

Bliv en del af holdet og få en masse nye og spændende udfordringer.

Kontaktperson

Birgitte Hay – HR Manager
hr@nordjyskprojektledelse.dk
+45 28 68 42 63

Send dit CV her