Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Projektledere med El-teknisk baggrund

Vi søger dedikeret og erfarne projektledere med baggrund som El-ingeniør, El-installatør eller Maskinmester til at deltage i vores dynamiske team A.S.A.P. Med erfaring inden for området og ekspertise i opsætning og projektering af transformere, vil du spille en central rolle i projekterne.

Om dig  

·       Baggrund som f.eks. El-ingeniør, El-installatør eller Maskinmester.  

·       Opsætning og projektering af transformere.

·       + 10 KW.

·       Myndighedsperson (skal være godkendt af sikkerhedsstyrelsen).  

·       Erfaring inden for ovenstående er påkrævet.

 

Ansvarsområder:

·       Planlægning, design og implementering af systemer og transformerløsninger.

·       Overholdelse af gældende lovgivning og godkendte sikkerhedsstandarder.

·       Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at sikre vellykkede projekter.

 

Vi tilbyder  
Nordjysk Projektledelse er i rivende udvikling og du bliver en del af en virksomhed, som er fleksible og omstillingsparate. Vi er bygget på et fundament af ordentlighed, åbenhed og gode relationer. Hos Nordjysk Projektledelse er der plads til at udvikle sig, vores vigtigste aktiv er nemlig vores medarbejdere og vi har særligt fokus på feedback og sparring på tværs. Vi er kvalitetsbevidste og løfter i folk.  Hos os anser vi projektledelse som en håndværk og arbejder allesammen, hver dag for vores fælles mål, som er at fjerne smerten ved at gennemføre projekter på tværs af industrien.  

 

Vil du vide mere 
Arbejdssted vil være i Midtjylland.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Ubbesen på 28775653 eller

Lars@nordjyskprojektledelse.dk 

 

Et ord er et ord og en aftale en aftale 
Nordjysk Projektledelse er et projektlederhus, hvor grundstenene er bygget på Nordjysk mentalitet og eksekverende projektledelse. Dette kommer særligt til udtryk ved at troværdighed og ordentlighed er en del af alle vores projektlederes DNA, og i alle opgaver som Nordjysk projektledelse løser. I Nordjysk Projektledelse er et ord et ord og en aftale en aftale. 

 

Projektledelse er vores fokus, sjæl og kernekompetence 

Vi er derfor specialister i at tage ansvar, skabe fremdrift, resultat og udbytte i projekter, internt såvel som eksternt. Nordjysk Projektledelse er med på hele rejsen: Fra vugge til grav. Dvs. lige fra der ansættes nye projektledere, igennem projekt initiering og opstart, samt igennem alle projekters forskellige fase, til projektafslutning og videregivelse af viden og læring til næste projekt. 

Hos Nordjysk Projektledelse er vi kvalitetsbevidste og vi går ikke på kompromis med vores værdier som er: Ordentlighed, transparens, fleksibilitet, kvalitetsfokus og fremdrift. Vores værdier afspejles i alt, vi foretager os. Derfor arbejder vi hver dag med at udvikle og forbedre vores leveranser for at give den bedste kundeoplevelse. Hvilket synliggøres gennem ugentlig sparring, udvikling og opkvalificering af vores forskellige projektledere. Hos Nordjysk Projektledelse er alt godt planlagt, kvalitetssikret og transparent for at sikre ordentlighed, fleksibilitet og fremdrift.  

Send dit CV

Send hurtigt dit CV/portefølje gennem vores nemme ansøgningsportal via knappen herunder: