Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Projektleder med styr på værktøjskassen

Er du udadvendt, arbejdsom og har du et hjerte der banker for projektledelse, så er du måske Nordjysk Projektledelses nye projektleder.

Om stillingen 

Vi søger projektledere inden for tre områder: teknisk projektledelse, forretningsorienteret og IT/digitalisering. Som projektleder vil du få ansvaret for at lede en af vores kunders projekter fra start til projektet overleveres til slutkunden. Som projektleder har du dermed ansvaret for at holde styr på at krav, økonomi, risici, tidsplaner overholdes, således du sammen med dit team kan gennemføre projektet indenfor de aftalte rammer.

Dette er en uopfordret ansøgning, hvilket vil sige, at vi ikke har en konkret opgave. Ved at søge denne stilling har du mulighed for, at komme i vores database med henblik på at vi kontakter dig, når der kommer en opgave der matcher med dine kompetencer.

Send dit CV her 

Kontaktperson

Birgitte Hay – HR Chef
bh@nordjyskprojektledelse.dk
+45 28 68 42 63

Læs mere om os

Om dig 

Vi forventer at du har erfaring inden for et af vores tre områder: Teknisk projektledelse, forretningsorienteret eller IT/digitalisering. Desuden forventer vi at du kan arbejde selvstændig og lede, motivere, refererer og rapportere til en styregruppe. For at opnå succes i jobbet som projektleder er det vigtigt at du er deadline fokuseret og tillægger stakeholder management en stor værdi.

Vi tilbyder

Nordjysk Projektledelse er i rivende udvikling og du bliver en del af en virksomhed, som er fleksible og omstillingsparate. Vi er bygget på et fundament af ordentlighed, åbenhed og gode relationer. Hos Nordjysk Projektledelse er der plads til at udvikle sig, vores vigtigste aktiv er nemlig vores medarbejdere og vi har særligt fokus på feedback og sparring på tværs. Vi er kvalitetsbevidste og løfter i folk. Hos os anser vi projektledelse som en håndværk og arbejder allesammen, hver dag for vores fælles mål, som er at fjerne smerten ved at gennemføre projekter på tværs af industrien.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Birgitte Hay på 28684263 eller BH@nordjyskprojektledelse.dk

Et ord er et ord og en aftale en aftale

Nordjysk Projektledelse er et projektlederhus, hvor grundstenene er bygget på Nordjysk mentalitet og eksekverende projektledelse. Dette kommer særligt til udtryk ved at troværdighed og ordentlighed er en del af alle vores projektlederes DNA, og i alle opgaver som Nordjysk projektledelse løser. I Nordjysk Projektledelse er et ord et ord og en aftale en aftale.

Projektledelse er vores fokus, sjæl og kernekompetence

Vi er derfor specialister i at tage ansvar, skabe fremdrift, resultat og udbytte i projekter, internt såvel som eksternt. Nordjysk Projektledelse er med på hele rejsen: Fra vugge til grav. Dvs. lige fra der ansættes nye projektledere, igennem projekt initiering og opstart, samt igennem alle projekters forskellige fase, til projektafslutning og videregivelse af viden og læring til næste projekt.

Hos Nordjysk Projektledelse er vi kvalitetsbevidste og vi går ikke på kompromis med vores værdier som er: Ordentlighed, transparens, fleksibilitet, kvalitetsfokus og fremdrift. Vores værdier afspejles i alt, vi foretager os. Derfor arbejder vi hver dag med at udvikle og forbedre vores leverancer for at give den bedste kundeoplevelse. Hvilket synliggøres gennem ugentlig sparring, udvikling og opkvalificering af vores forskellige projektledere. Hos Nordjysk Projektledelse er alt godt planlagt, kvalitetssikret og transparent for at sikre ordentlighed, fleksibilitet og fremdrift.

Send dit CV

Bliv en del af holdet og få en masse nye og spændende udfordringer.