Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Ledige stillinger

ikon pile

Læs om de nyeste ledige stillinger

Projektledere med El-teknisk baggrund

Vi søger dedikeret og erfarne projektledere med baggrund som El-ingeniør, El-installatør eller Maskinmester til at deltage i vores dynamiske team A.S.A.P. Med erfaring inden for området og ekspertise i opsætning

Læs mere »

Experienced Project Manager TSA

On behalf of our client in Central Jutland we are looking for an experienced project manager to lead the IT Transition Service Agreement. Tasks are programme management diciplines e.g.: -Set

Læs mere »

Experienced Programme Manager

We are looking for an experienced Programme Manager to our Clients Post Merger Integration (PMI) organisation to lead the IT Transition Service Agreement (TSA) – Workplace technology. The ideal candidate

Læs mere »

Experienced Programme Manager PMI

We are looking for an experienced Programme Manager to support our Client’s To support our Telia Post Merger Integration (PMI) We are searching for an experienced Programme/Senior Project Manager to

Læs mere »

Konsulenthus med nordjysk mindset

Som noget unikt for vores konsulenthus arbejder vi med et nordjysk mindset: En aftale er en aftale, og der bliver ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Vi sætter en ære i at levere et resultat til vores kunder, som både de og vi kan være tilfredse med – og det kræver, at gode medarbejdere får den bedst muligt støtte.

Nordjysk Projektledelse logo

Hos Nordjysk Projektledelse støtter vi hinanden i at skabe et engageret arbejdsmiljø, som opfordrer til personlig udvikling og aktiv deltagelse. Udvikling opstår ikke af sig selv, og derfor efterlever vi vores motto “lyt, lær og levér”, når vi samarbejder. Vi begrænser ikke brug af kompetencer til enten in-house eller out-house: Ved at lytte og lære af hinanden – uanset køn, alder og erfaring – skærper vi sammen hinandens kompetencer, som vi kan tage i brug ude i feltet.

Som et medlem af Aalborg Alliancen har vi også fokus på at forme en arbejdsplads, som bidrager til den lokale jobvækst i Nordjylland. Dermed støtter vi aktivt erhvervsudviklingen både internt og ude hos vores kunder.

Bliv en del af vores nordjyske team

Ledige stillinger

Vi søger pt. projektledere med erfaringer indenfor IT & Digitalisering, teknisk og forretningsprojektledelse . 

Uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at blive en del af vores nordjyske team? Vi er altid interesseret i at se, hvilke talenter der kunne blive det næste medlem hos Nordjysk Projektledelse. For at komme i betragtning i vores system bedes du venligst oprette dig i vores kandidatdatabase.

*Vær opmærksom på, at når du indsender dit CV, gemmer vi dine data i seks måneder i henhold til persondataloven og vores privatlivspolitik. Skulle du ønske at tilbagetrække og slette dine data efter indsendelse, bedes du venligst kontakte administrationen.

Send dit CV

Bliv en del af holdet og få en masse nye og spændende udfordringer.

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.