Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Leverancemuligheder

ikon pile

Klik i en af ovenstående bokse og læs mere.

Vi har projektledere, der matcher dit behov!

Det er er ikke altid lige nemt at finde særlige kompetencer for et særligt projekt. Dette gælder især for projektledelse.

Projektledelse er et håndværk, og det ikke altid lige nemt at finde dem, der kan deres værktøj.  Hos Nordjysk Projektledelse skal I bare lade os finde netop den projektleder, som jeres virksomhed har behov for. Vi holder gerne et møde med sparring med jer, hvis I er usikre på, hvordan en ekstern projektleder kan give jer det kapacitetsløft, I har behov for. 

NPL Aendringer paa website februar 2024 1

Fordele ved en ekstern projektleder

ikon pile
Specialiseret ekspertise
ikon pile
Fleksibilitet
ikon pile
Reducerede omkostninger
ikon pile
Mindre træning
ikon pile
Mindre administration
ikon pile
Fokus på eksekvering

Fordele ved at hyre en ekstern projektleder

  • Specialiseret ekspertise: En ekstern projektleder kan tilbyde specialiseret ekspertise inden for projektledelse og kan bringe erfaring fra mange forskellige projekter og brancher
  • Fleksibilitet: Eksterne projektledere kan ofte tilpasse deres arbejdstid og tidsplan for at opfylde behovene for et specifikt projekt og kan arbejde på kort- eller langsigtet basis.
  • Reduceret omkostning: At hyre en ekstern projektleder kan være mere omkostningseffektivt end at ansætte en fuldtidsprojektleder, da du kun betaler for den tid, der bruges på projektet.
  • Mindre administrativt arbejde: De eksterne projektledere og Nordjysk Projektledelse tager sig af fakturering, kontraktforhandlinger og andre administrative opgaver, hvilket reducerer jeres administrative arbejde.
  • Mindre træning: Eksterne projektledere har normalt den nødvendige viden, ekspertise og kræver mindre træning end nye medarbejdere, da de er vant til at hurtigt adaptere sig til et nyt projekt.
  • Fokus på eksekvering: Fordi en ekstern projektleder har fokus på projektet og ikke indgår i det interne, politiske spil i organisationen, oplever mange af vores kunder en langt højere grad af effektivitet med en projektleder fra Nordjysk Projektledelse.

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.