Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

NYHEDER APRIL 2021

AdobeStock 62159016 scaled

1) Projekter & Referencer
Nordjysk projektledelse har siden september 2020 været projektleder på POA (Port of Aalborg) digitaliserings projektet. Nordjysk Projektledelse, har nu gennemført deres del af dette projekt.

POA har givet Nordjysk Projektledelse den følgende reference :
Tak for Nordjysk Projektledelses indsats i de seneste 7 måneder på Port Of Aalborg (POA), hvor Nordjysk Projektledelse har styret Port of Aalborgs digitaliseringsprojekt.

Takket være Nordjysk Projektledelses effektive & professionelle indsats er POA kommet et godt stykke videre og blevet en del klogere end hvad POA var for 7 måneder siden.

2) Ny Ansatte
Nordjysk Projektledelse har ansat Kasper Barsted, som Junior konsulent indenfor Projektledelse og digitalisering. Kasper har en Kandidat i IT, læring og organisatorisk læring, samt han er certificeret i Prince2®. Udover Kasper, så har Nordjysk Projektledelse yderlige indgået div. freelancer aftaler med andre IT & tekniske projektleder.

5) Samarbejdsaftaler
Nordjysk Projektledelse har indgået rammeaftale to større danske ingeniørhuse.
Nordjysk Projektledelse er blevet oprettet og godkendt som leverandør til Væksthus Nordjylland/ WDIS. Yderligere er Nordjysk Projektledelse blevet en del af Aalborg Alliancen.

5) Uddannelse
Nordjysk Projektledelses ejer Lars Ubbesen er tilmeldt en SCRUM Master & HALF DOUBLE certificering, som han begynder på i henholdvis Maj & juni 2021. Envidere følger Lars to uddannelser på AAU: Digitalisering og digitaltransformation, og Udarbejdelse og analyser af forretningsmodeller. Kasper pt. i gang med en certificering i Projektledelse & Prince2 fundation.

6) Information indhentning og sparing:
Nordjysk projektledelse er fra april 2021 blevet medlem af Dansk Projektledelse.