Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

1 tanke om “Nyheder”

 1. 1) Projekter & Referencer
  Nordjysk projektledelse har siden september 2020 været projektleder på POA (Port of Aalborg) digitaliserings projektet. Nordjysk Projektledelse har følgende reference fra dette projekt:
  Tak for Nordjysk Projektledelses indsats i de seneste 7 måneder på Port Of Aalborg (POA), hvor Nordjysk Projektledelse har styret Port of Aalborgs digitaliseringsprojekt. Takket være Nordjysk Projektledelses effektive & professionelle indsats er POA kommet et godt stykke videre og blevet en del klogere end hvad POA var for ½ år siden.

  1) Ledig Kapacitet pr. april 2021
  Nordjysk Projektledelse har mulighed for også at rådgive og støtte andre virksomheder, og vi har i øjeblikket mulighed for at støtte op om netop jeres strategiske vej videre. Så hvis du eller din virksomhed går og tænker, at I mangler en ekstern projektleder, der kan kaste nye øjne på jeres projekt og se det fra andre vinkler, så kan vi gerne hjælpe. Hvordan I kan minimere risiciene? Eller hvordan sætter I det bedste team sammen? Så grip telefonen og ring til Nordjysk Projektledelse, da vores projektledere kan skabe det store overblik og jonglere med udfordrende tidsplaner og holde styr på ressourcer.

  Vi kan kontaktes på tlf. 0045 28 77 56 53 eller via vores e-mail: admin@nordjyskprojektledelse.dk

  2) Ansatte:
  Nordjysk Projektledelse har ansat Kasper Barsted som Junior konsulent indenfor Projektledelse og digitalisering. Kasper kommer direkte fra Universitetet, hvorfra han har en Kandidat i IT, læring og organisatorisk læring. Foruden Kasper har Nordjysk Projektledelse yderlige indgået div. freelancer aftaler med andre tekniske projektleder.

  3) Samarbejdsaftaler:
  Nordjysk Projektledelse har indgået rammeaftale to større danske ingeniørhuse.
  Nordjysk Projektledelse er blevet oprettet og godkendt som leverdør til Væksthus Nordjylland/ WDIS. Yderligere er Nordjysk Projektledelse blevet en del af Aalborg Alliancen. https://aalborgalliancen.dk/

  4) Uddannelse:
  Nordjysk Projektledelses ejer Lars Ubbesen er tilmeldt en SCRUM Master certificering, som han begynder på i juni 2021. Endvidere følger Lars pt. to uddannelser på AAU: Digitalisering og digitaltransformation, og Udarbejdelse og analyser af forretningsmodeller.
  Derudover er Kasper pt. i gang med en certificering i Projektledelse & Prince2 fundation.

  5) Information indhentning og sparing:
  Nordjysk projektledelse er fra april 2021 blevet medlem af Dansk Projektledelse.

Der er lukket for kommentarer.