Projektledelse

Ønsker du at blive klogere på, hvad projektledelse er? Hos Nordjysk Projektledelse har vi mange dygtige projektledere og hjælper virksomheder nationalt og internationalt med større projekter. Læs mere om hvad arbejdet indebærer her.

I bund og grund handler projektledelse om at tage et projekt og fuldføre det. Statistik viser, at størstedelen ad virksomheds projekter aldrig bliver opnået/forløst, og det er her projektledelse kommer ind i billedet.

Projektledelse indebærer alt fra planlægning, budgettering, organisering og håndtering af projektet. 

Forretningsprojekt

Projektledelse kræver en projektleder

Projektledelse lyder udadtil som en nem opgave. Når man starter et projekt tænker man måske, at den opgave nemt klares at de involverede. Men hvis man ikke har en projektleder til at have ansvaret.

Certificeret i projektledelse

Hos Nordjysk Projektledelse er alle vores projektledere certificerede inden for i flere områder. Områder, hvor vi hjælper vores både nationale og internationale kunder med. Vores certificerede projektledere er bl.a. certificeret i:

En vigtig del af arbejdet med projektledelse er at have den rette projektleder til at få projektet i mål. Og det er det vi hos Nordjysk Projektledelse er sat i verden for. vi vil sikre at man får en certificeret og kompetent projektleder ud til at løse sin virksomheds projekt.

Hvad er projektledelse?

Projektledelse handler kort sagt om at tage et projekt og få det i mål. Det er her manger virksomheder fejler, og derfor behovet for projektledelse eksisterer. En projektleder har ansvaret for projektledelsen, og skal sikre at projektet lever op til de rette mål

Det er netop derfor vi har dygtige, certificerede projektledere hos NPL.

Hvis du ønsker hjælp til at få dit projekt i mål eller måske selv er certificeret projektleder og ønsker at være en del af vores rejse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Er du blevet nysgerrig?

Læs mere om, hvilke typer projekter vi hjælper, vores kunder med at få succes med her.

Nordjysk Projektledelse ApS er et konsulenthus, der tilbyder ydelser inden for projektledelse. Vores målsætning, når vi laver projekter er derfor, at vi skaber flow, sikrer leverance og sørger for at projekter nås i mål ude hos vores kunder. Det gør vi gennem:

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?