Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Værdigrundlag

ikon pile

Derfor hedder vi Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse ApS startede med visionen om at skabe flere arbejdspladser i Nordjylland og med missionen om at tilbyde de Nordjyske virksomheder en ekstra kapacitet i form af projektledelse og samtidig øge konkurrencedygtigheden på markedet.

Nordjysk Projektledelse ApS er bygget på nordjysk mentalitet, der er kendetegnet ved ord som ærlighed, høj arbejdsmoral og ordentlighed.   

Ærlighed: Nordjyder er kendt for at være ærlige og direkte i deres kommunikation. Dette er en fordel i både vores personlige og professionelle relationer, da NPL skaber tillid og gennemsigtighed i samarbejde med vores interessenter.

Arbejdsmoral: Nordjyder er kendt for at være flittige og handlekraftige, hvilket kommer til udtryk i, at NPL hver dag arbejder hårdt og dedikeret for at indfri både vores kunders og vores egne målsætninger.

Solidaritet: Nordjyder har en stærk følelse af fællesskab og solidaritet med hinanden, hvilket hos NPL bidrager til stærke relationer og godt samarbejde på tværs.

Ordentlighed: Nordjyder udviser ordentlighed og arbejder transparent. Hos NPL er et ord et ord og en aftale en aftale.

På trods af, at vi i dag opererer rundt om i hele Danmark og derfor ikke udelukkende geografisk er forbundet med Nordjylland, værner Nordjysk Projektledelse stadigvæk om disse værdier.

Vi er stolte af, at den nordjyske mentalitet gennemsyrer alt, hvad vi foretager os. Det gælder både overfor hinanden internt i organisation og i samarbejdet med vores partnere og kunder.

Vision

NPL skal være en transparent og attraktiv sparringspartner indenfor projektledelse, IT, forretningsudvikling og forandringsledelse.

Mission

Vi vil øge digitalisering, grøn omstilling og forretningsudvikling gennem professional projektledelse og ledelsesrådgivning.

Et ord er et ord og en aftale en aftale

Nordjysk Projektledelse er et projektlederhus, hvor grundstenene er bygget på nordjysk mentalitet og effektiv projektledelse. Dette kommer særligt til udtryk ved, at troværdighed og ordentlighed er en del af alle vores projektlederes DNA og i alle opgaver, som Nordjysk Projektledelse løser. I Nordjysk Projektledelse er et ord et ord, og en aftale er en aftale. 

Projektledelse er vores fokus, sjæl og kernekompetence

Vi er derfor specialister i at tage ansvar, skabe fremdrift, resultat og udbytte i projekter, internt såvel som eksternt. Nordjysk Projektledelse er med på hele rejsen fra A til Å. Lige fra, at der ansættes nye projektledere, igennem projekt initiering, alle projektets forskellige fase, til projektafslutning og videregivelse af viden og læring til næste projekt. 

Hos Nordjysk Projektledelse er vi kvalitetsbevidste, og vi går ikke på kompromis med vores værdier: Ordentlighed, transparens, fleksibilitet, kvalitetsfokus og fremdrift. Vores værdier afspejles i alt, vi foretager os. Derfor arbejder vi hver dag med at udvikle og forbedre vores leverancer for at give den bedste kundeoplevelse. Dette synliggør vi gennem ugentlig sparring, udvikling og opkvalificering af vores forskellige projektledere. Hos Nordjysk Projektledelse er alt godt planlagt, kvalitetssikret og transparent.

Værdier

Ansvarlighed

Vi er autentiske og tager 100% ansvar for vores leverancer.

Kvalitet

Vi står inde for alt, vi laver. Kvalitet er i højsædet hos os.

Handlekraft

Vores freelance projektledere når deadlines til aftalte tider.

Samarbejde

Vi arbejder sammen med og ikke for vores kunder.

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.