Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Metoder

ikon pile

Nordjysk Projektledelse tilbyder konsulenter med en bred vifte af kompetencer, som kan være behjælpelige med at løse projekter af enten teknisk, IT- og digitalisering eller forretningsorienteret karakter.

Nordjysk Projektledelses konsulenter har de rette certificeringer og projektledelsesværktøjer, så I sammen kan sikre effektiv eksekvering af projektet. Endvidere er vores konsulenter bl.a. også certificeret i PRINCE2, SCRUM, Six sigma og mange andre projektledercertificeringer. Fælles for alle vores konsulenter er, at de har praktisk erfaring med at gennemføre projekter i både nationale og internationale virksomheder.

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.