Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Om Nordjysk Projektledelse

ikon pile

For os er det vigtigt, at du får en service, der er karakteriseret af kvalitet og orden, og som bringer en varig forandring.

Nordjysk Projektledelse ApS er en rådgivende projektledelsesvirksomhed, som tilbyder kunder konsulentydelser i form af projektledelse. Som en del af vores Project-Life-Cycle Management Services fokuserer vi på interessentstyring, projektfokusområder, levering, kvalitetssikring, forandringsledelse og forankring af viden og læring. 

Hos Nordjysk Projektledelse ApS forpligter vi os på at eliminere smerten ved eksekvering af projekter for vores kunder. For at opnå dette udfører vi alle stadier og aspekter af et projekt, indtil det når sin afslutning eller sit leveringpunkt. At have højtuddannede og talentfulde projektledere gør dette muligt – projektledere med erfaring med PRINCE2, SCRUM, SAFE eller Half Double.

Vores team af projektledere er eksperter inden for følgende områder: Digitalisering/IT-projekter, forretningsprojekter, forandringsledelse, teknisk projektledelse og projekter inden for procesoptimering, produktion, drift og supply chain.

Lars Ubbesen

Mød vores CEO

Lars Ubbesen er projektleder og ledelseskonsulent med mere end 10 års erfaring inden for ledelse, projektledelse og ledelsesrådgivning hos nationale og internationale virksomheder. Lars’ kvalifikationer og kompetencer inkluderer:

  • Drift og Supply Chain Management. 

  • Global Business Engineering fra Aalborg Universitet.

  • Mini-MBA i ledelse.

  • PRINCE2-certificeret projektleder.

  • SAFe 5 SCRUM Master-certificeret projektleder

  • Half Double – certificeret projektleder

  • Lean Manager – certificeret

Lyt, lær og levér komplette projekter til tiden

Hos Nordjysk Projektledelse er vores mål det samme for alle projekter: Opnå de fastsatte mål ved at levere et færdigt turn-key-resultat eller levere et velfungerende projekt, som kan overdrages til projektorganisationen. Derfor arbejder vi på at støtte vores partnere i at opnå deres mål ved at lytte, lære af hinanden og levere færdiggjorte projekter til tiden.

Din succes er vores succes

Nordjysk Projektledelses succes afgøres af vores medarbejderes succes. En tryg medarbejder, der er godt klædt på til opgaven, sikrer gode resultater. Derfor vil du som medarbejder hos Nordjysk Projektledelse opleve trygge omgivelser og en ledelse, der har fokus på dig og din udvikling.

Du vil også opleve en meget flad ledelsesstruktur hos Nordjysk Projektledelse. Har står ingen over andre, og der træffes i stedet beslutninger baseret på gode argumenter. Det er sådan, vi sikrer den hurtige fremdrift – internt og hos vores kunder.

Uanset hvor i Nordjysk Projektledelse du vil blive ansat, vil du møde rare og yderst kompetente mennesker, i form af både forretningsudviklere, projektledere og programleder. Hos NPL er vores passion, nordjyske værdier og faglige stolthed i højsædet. Således opnår vi sammen vores fælles mål.

Fokus på medarbejdere

Vi går op i at opkvalificere vores medarbejdere, og sikre et motiverende arbejdsmiljø. At være konsulent eller freelance projektleder hos vores samarbejdspartnere skal både være til gavn for kunden, samt bidrage til interne læringsmiljø. Af den grund styrker vi interne evner.

Dette gøres med et fokus på både personlig og faglig udvikling. Dette er noget vi hos Nordjysk Projektledelse kontinuerligt har fokus på.

Når vi styker os internt, så styrker vi vores kunders evner.

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.