Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Projektledelsesydelser

ikon pile

Lej en erfaren, ekstern projektleder

Når din virksomhed mangler ressourcer, eller hvis et projekt er i nød og kræver særlig opmærksomhed fra ledelsen, kan det være en fordelagtig løsning at anskaffe professionel assistance til projektledelse. 

Nordjysk Projektledelse kan lejes ind som projektledelseskapacitet, hvor vi kan hjælpe med ekstraordinære projektudfordringer eller hjælpe med underopgaver inden for et projekt og opbygge / vedligeholde et tæt forhold til alle projektets interessenter. Vi specialiserer os i at arbejde fleksibelt, så vi er i stand til at tilpasse os jeres arbejdsmodel, uanset størrelsen på din virksomhed og dit projekt. 

Når NPL bringes ind i et projekt

Når Nordjysk Projektledelse bringes ind i et projekt, fungerer vi som en projektleder, mægler og en sparringspartner, der tænker helhedsorienteret, og som også har kompetencer til at dykke ned i detaljerne, når det kræves. Dertil sørger vi også for den nødvendige erfaring til at arbejde med forskellige værktøjer og systemer.

Hos Nordjysk Projektledelse fokuserer vi på kvalitet, omkostningsstyring, deadlines og det uventede, og vi justerer i forhold til den aktuelle situation gennem hele projektets levetid. Et samarbejde med os kan både være lokalt og fjerntliggende, og uanset om I kører med agil eller traditionel projektledelse.

Hos større virksomheder medfølger mere komplicerede processer, når man udreder et projekt. Supply chain og logistik-håndtering under nye produktlanceringer kan være overvældende, når man også skal forholde sig til andre arbejdsopgaver på sin arbejdsplads. Vi tilbyder jer at være den brik, som samler overblikket, og som gennem samarbejde guider jer sikkert gennem alle faser.

Typiske projektopgaver

ikon pile
Ledelse af interne forandringsprojekter
ikon pile
Ledelse af udviklings-, drift-, IT- & digitaliseringsprojekter
ikon pile
Facilitering af workshops eller længerevarende forløb
ikon pile
Udvikling af projektmetoder
ikon pile
Interim Projektledelse
ikon pile
Support til projektlederfunktionen

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.