Projektleder

På udkig efter projektleder til dit næste projekt? Nordjysk Projektledelse består af mange dygtige freelance projektledere og projektleder konsulenter. Læs mere nedenfor.

En projektleder er, som det også lægger i navnet, en der leder et projekt. Hos Nordjysk Projektledelse har vi kun certificerede projektledere. Det har vi, da vi går op i, at vores kunder får løst deres projekter til den bedst mulige kvalitet og ikke går på kompromis med noget. Det er vigtigt for os, at de store projekter, vi hjælper vores kunder med, bliver løst på bedste vis.

Forretningsprojekt

Søger projektleder

Hvis du står med et projekt, hvor du mangler en projektleder til  at hjælpe jer i mål, så er det kommet til det rette sted.

Nordjysk Projektledelse blev startet for at hjælpe virksomheder med netop dette. Hiv endelig fat i os, hvis du søger en freelance projektleder til en af jeres virksomheds større opgaver. Vi hjælper ikke blot national, men også store internationale kunder med projekter.

rince2, Scrum, Half Double eller SAFe

Hos Nordjysk Projektledelse er vores projektleder konsulenter certificeret i flere områder. Områder, hvor vi hjælper vores både nationale og internationale kunder med. Vores freelance projektledere er bl.a. certificeret i:

Hvad er en projektleder?

En projektleder er kort sagt en der leder et projekt. Det kan være inden for bl.a. tekniske, forretnings- samt IT- og digitaliserings projekter. Det er de områder, vi hjælper vores kunder med hos NPL. En projektleder fra os har viden, der gør sig egnet til at varetage større projekter for vores kunder.

Hvis du selv er projektleder og kunne have lyst til at være en del af vores rejse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Er du blevet nysgerrig?

Læs mere om, hvilke typer projekter vi hjælper, vores kunder med at få succes med her.

Nordjysk Projektledelse ApS er et konsulenthus, der tilbyder ydelser inden for projektledelse. Vores målsætning, når vi laver projekter er derfor, at vi skaber flow, sikrer leverance og sørger for at projekter nås i mål ude hos vores kunder. Det gør vi gennem:

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?