Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

CSR Strategi

ikon pile

Hos Nordjysk Projektledelse tager vi socialt ansvar

Nordjysk Projektledelse ApS har en stærk vision om at skabe flere arbejdspladser og samtidig tilbyde virksomhederne en ekstra kapacitet i form af projektledelse for at øge konkurrenceevnen på markedet. Vi er stolte af, hvordan vi som virksomhed er vokset og i dag spænder vidt, idet vi tilbyder en bred vifte af projektledelsesydelser til virksomheder i hele landet.

Nordjysk Projektledelse ApS anerkender vigtigheden af at tage socialt ansvar over for samfundet. Som en del af vores ESG-strategi har vi fokuseret på at hjælpe mennesker med at finde beskæftigelse og skabe værdi for Danmark gennem vores arbejde med projektledelse. Vi har allerede gjort en markant forskel for mange mennesker i Danmark ved at sikre, at nogle af industriens projekter er blevet gennemført, og samtidig hjulpet mange med at finde job.

Vi tror på, at vores nordjyske rødder og værdier samt vores stærke relationer til vores kunder og samarbejdspartnere er en vigtig del af vores succes. Vi lytter altid til vores kunders behov og ønsker at levere skræddersyede løsninger, der passer til deres specifikke udfordringer og behov. Vi har forpligtet os til at levere den bedst mulige service til vores kunder og samtidig tage socialt ansvar over for samfundet, og det vil altid være en vigtig del af vores mission og virksomhedskultur.

Vi støtter FN’s Verdensmål

Vi er bevidste om vores handlinger, og hvordan vi sætter aftryk i verden – både hos vores kunder og på kloden. Vi har i vores forretningsmodel inkorporeret de nedenstående mål i henhold til FN’s verdensmål.

FN verdensmål
2

Nordjysk Projektledelse – En lokal arbejdsressource

Hos Nordjysk Projektledelse tænker vi på den bæredygtige energi, når vi arbejder med et grønt projekt. Her bygger vi på processer, som eliminerer ressourcespild, og styrker forbindelsen mellem mennesker og teknologi hos vores kunder. Derudover fungerer Nordjysk Projektledelse som en lokal arbejdsressource, der er med til at nedsætte nødvendigheden i at hente arbejdsressourcer langt fra. På denne måde arbejder vi på at understøtte FN’s syvende verdensmål om bæredygtig energi.

Vi støtter den økonomiske vækst hos jer

Nordjysk Projektledelse bidrager til at øge den danske økonomiske produktivitet gennem ydelser til små, mellemstore og store virksomheder, idet vi understøtter deres produktive aktiviteter som en ekstra kapacitet hos dem. Vi støtter ledelse af innovationsprojekter og teknologisk produktudvikling og har fokus på at skabe værdi hos vores kunder. På denne måde bidrager vi til FN’s ottende verdensmål om anstændige jobs og økonomisk vækst.

3
4

Vi undgår ressourcespild og styrker dine rapporteringscyklusser

Når Nordjysk Projektledelse indgår i en aftale med din virksomhed, kigger vi på jeres ressourcer og identificerer punkter, hvor der opstår ressourcespild. Gennem denne proces støtter vi jer i jeres rapporteringscyklus og skaber opmærksomhed på områder, som kan forvandles til en mere bæredygtig praksis, så I kan spare på ressourcerne. Dermed understøtter vi også FN’s tolvte verdensmål om ansvarligt forbrug og produktion.

Sammen kan vi mere

Nordjysk Projektledelse går ind for partnerskaber, som har fokus på at udvikle og øge kapaciteten hos kunderne. Både nationale og globale relationer dannes gennem de forskellige interessenter, som sidder i de individuelle virksomheder. Når Nordjysk Projektledelse arbejder sammen med jer, ser vi på at styrke jeres interessenter med vores ekspertise og understøtter jeres ressourcer, så vi sammen kan handle stærkere på et nationalt og globalt plan. Dermed støtter vi FN’s syttende verdensmål om partnerskaber for handlinger.

5

Det siger vores kunder

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.