Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nordjysk Projektledelse

Referencer

ikon pile

Kunder, der har vist tillid til Nordjysk Projektledelse

Det siger vores kunder

Verdo

Verdo Energy Systems A/S

”Verdo Energy Systems A/S har i forbindelse med mangel på en senior projektleder, hvortil der var meget høje faglige krav, haft et fortrinligt samarbejde med Nordjysk Projektledelse. Lars Ubbesen fra Nordjysk Projektledelse har i forløbet optrådt både kompetent og agilt i sit mindset, og det resulterede, i at vi i fællesskab fandt den helt rigtige løsning.” - Ronnie Siegumfeldt Andersen, HR Business Partner, Verdo Holding A/S.

Port Of Aalborg

Port of Aalborg

“Tak for Nordjysk Projektledelses indsats i de seneste 7 måneder på Port Of Aalborg (POA), hvor Nordjysk Projektledelse har styret Port of Aalborgs digitaliseringsprojekt. Takket være Nordjysk Projektledelses effektive & professionelle indsats er POA kommet et godt stykke videre og blevet en del klogere, end hvad POA var for ½ år siden.”

Cimbria

Cimbria Unigrain

”Når vi har haft brug for at få fleksibel kapacitet, har Nordjysk Projektledelse været særledes værdifulde for os. Nordjysk Projektledelse har op til flere gange været behjælpelige med leverancer af kompetente og professionelle konsulenter. Vi oplever, at Nordjysk Projektledelse altid er både imødekommende og forstående i forhold til vores krav og ønsker. Kendetegnende for Nordjysk Projektledelses arbejde er, at de altid arbejder professionelt, evner at levere inden for kort tid og uden at gå på kompromis med kvaliteten.” - Bo Nielsen, Director, Solution Delivery, EMEA & APAC hos AGCO Corporation

Certificeringer

ikon pile

Når du vælger NPL som din projektpartner, tager vi ansvaret. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2®, Scrum, Half Double eller SAFe®. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

certificeringer

Vi får dig i mål

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?

Kontakt os per e-mail eller telefon – eller send os en direkte besked i kontaktformularen.

Vores målsætning, når vi udfører projekter, er at skabe flow, sikre leverancen og sørge for, at projekterne når i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?