Spring til indhold

Nordjysk Projektledelse

Nu certificeret i Half Double og SAFe

Meget er sket på den sidste måned, og Nordjysk Projektledelse ApS kan nu stå inde for projekter med certificering i både Half Double og SAFe® 5 Scrum Master (SSM). 

SAFe certificerings badge

Med certificering i SSM kan vi dermed nu tilbyde service i agil systemudvikling, og kompetencer til at assistere Solution Train. Solution Train består af flere Agile Release Trains (ARTs), som er større hold af agile teams, som har fokus på facilitering af værdiskabelse under projektet. Solution Train sørger for at lede de forskellige ARTs i forhold til virksomhedens mål og mission via roadmap, solution vision, backlog og program increment (PI). 

SSM har kunden i centrum, og styrker større virksomheder i at strømline projekter og sikrer facilitering af værdi og effekt gennem agil systemudvikling. Dens kompleksitet og størrelse egner sig bedst til at dække alle behov hos større virksomheder, men man kan også skære processerne ned til mindre virksomheder.

Half Double certificerings badge

Half Double er en hybrid metode, som bevæger sig mellem den agile og traditionelle, plandrevne tilgang. Metoden bruger elementer fra begge verdener, og danner en afbalanceret rytme i dit projekt, som skaber de dobbelte resultater på den halve tid.

Med Half Double skaber du fokus på ledelsesstyring, effekt og fremdrift gennem lokal tilpasning. Dermed er den fleksibel med dens værktøjskasse, og giver en perfekt bro til dem, som foretrækker henholdsvis elementer fra det agile og vandfaldsmodellen. 


Nysgerrig på mere?