Teknisk projektledelse

Styrk dit projekt med stærke tekniske kompetencer, overblik og fokus på planlægning

Med en teknisk projektleder fra Nordjysk Projektledelse, fjerner du smerten ved teknologiske udviklingsprojekter. Med kombination af erfarne projektledere med et solidt teknisk fundament, kan Nordjysk Projektledelses tekniske projektledere sikre et godt arbejdsmiljø og retning for projektet.

Ved teknologi- og udviklingsprojekter fokuserer Nordjysk Projektledelse på projektledere med en baggrund som maskinmester eller ingeniører. Dette er med til at sikre klar kommunikation mellem de forskellige faggrupper og organisatoriske niveauer.  

Teknisk projektledelse

De tekniske kompetencer, kombineret med bred forståelse og erfaring med mange forskellige projektledelsesværktøjer og metoder, sikrer kvaliteten af projektets leverance, omfang, leveringstid og budget. Hos Nordjysk projektledelse bestræber vi os altid på at finde den eller de helt rette personer til din virksomhed og branche. Dette sikrer, at vi taler samme sprog, at vi kender til branchens normer og terminologier og dermed undgår tidsspild, og dårlig kommunikation. Projekter der indeholder tekniske løsninger bør ledes af mennesker med en teknisk indsigt. Det er vigtigt for at lede projektgruppen i den rigtige retning, når de vanskelige tekniske beslutninger skal træffes.

Erfaring med mange forskellige opgaver

  • Forretningsanalyse og behovsafdækning for teknologivalg
  • Opbygning af teknologi og produkt roadmap’s
  • Produktions- linjer, celler eller maskine optimering og udvikling
  • R&D/ udviklingsprojekter, feasiblity og teknologiudviklings projekter & PTA support
  • Projektledelse af Cutting- og/eller Bleeding-edge teknologiudviklingsprojekter

Din teknologiske ressource

Nordjysk projektledelse er certificeret inden for mange forskellige projektmodeller, og gennem intern sparring og uddannelse søger vi for at sikre, at vores tekniske projektledere kender de mest anvendte og bedst egnet projektmodeller og værktøjer. Dette gør, at vores projektleder nemt og hurtigt kan tilpasse sig jeres forskellige system- og infrastruktur, branche modeller og værktøjer. Ønsker I at udvikle eller følge et skræddersyet projektforløb, er vi altid behjælpelig med udvikling og implementering af projektmodeller til forandringsledelse, teknologi og generelle udviklingsprojektemodeller og roadmapning af porteføljestyring. 

I Nordjysk projektledelse arbejder vi med de klassiske vandfaldsmodeller, som eksempelvis: PRINCE2. Vi anbefaler dog at Cutting- og/eller Bleeding- edge teknologiudviklingsprojekter følger hybrid projektledelse modeller, hvor vandfaldsmodeller kombineres med forskellige værktøjer fra Scrum, Kaizen og andre iterative processer. Dertil er Nordjysk projektledelse også certificeret efter den dansk udviklet Half double model eller anvendelse af SCRUM eller SAFE.

Certificeringer

Når du vælger NPL som din projektpartner, så har vi din ryg. I vores team er alle erfarne indenfor projektledelse og certificeret i enten Prince2, Scrum, Half Double eller SAFe. Kontakt os eller book et møde for at høre nærmere i forhold til dit projekt.

Vi dækker dig

Vores målsætning, når vi laver projekter er, at vi skaber flow, sikrer leverancen og sørger for at projekterne nås i mål ude hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig i mål med et projekt?